Міка Ньютон висловилася про скандал у мережі / скріншот

Українська співачка Міка Ньютон спростувала інформацію про те, що випустила мінусовку пісні "В плену" з назвою пісні переможниці Євробачення-2023 Loreen.

В інста-сторіз вона розповіла, що друзі надіслали їй реліз на Spotify та iTunes з нібито її піснею і запитанням про те, чи вона випускала її. 

"А я навіть не знала, що хтось може просто використати моє ім'я і випустити пісню на Spotify та iTunes. Що за...?" - каже Ньютон.

Відео дня

Вона додала, що їй сумно через це, адже друзі запитують, чому вона це зробила.

"Невже Міка Ньютон настільки с*чка насправді? Я хороша людина, і вважаю, що жінки мають підтримувати жінок", - каже співачка.

За її словами, вона теж інколи переживає, чи її пісні не схожі на щось, що вона вже чула 10 років тому.

"Але ми, митці, тут, аби створювати для вас, люди, щоб розважати вас, співати з любов'ю та болем. Зараз я справді засмучена, Мені не подобається те, що хтось зробив цей трек. І хтось в Twitter подумав, що це я зробила, моя команда. У мене немає команди, є тільки я та мій чоловік. У мене немає менеджерів, піарників, ще когось. Тільки я. Це сумно, що я маю з цим робити щось... Я домагаюсь того, щоб Spotify та iTunes прибрали це лайно", - додала Ньютон.

Деталі скандалу з піснею Loreen

Представниця Швеції на Євробаченні-2023 Loreen заспівала пісню Tattoo, яка дуже нагадує мотив синглу "В плену" Мікі Ньютон. Користувачі мережі помітили це та влаштували скандал. Вони впевнені, шо перемогу на конкурсі мала здобути саме Міка, а не Лорін. 

Згодом на музичних платформах з'явилася мінусовка пісні "В плену", яка була випущена ще 16 років тому. Зараз вона отримала назву Same Tatoo. В мережі подумали, що це зробила Ньютон, проте співачка спростувала свою причетність до цього.

Вас також можуть зацікавити новини: