Співачка показала нове відео / instagram.com/maruvofficial

Українська співачка MARUV, яка нещодавно випустила кліп з російським артистом Філіпом Кіркоровим, вирушила на відпочинок в Монако. Звідти вона вже встигла показати кілька яскравих кадрів, а зараз опублікувала відео.

У кадрі зірка сидить на величезній гойдалці, а за нею стоїть її подруга в чорному роздільному купальнику. Цікаво, що дівчина стояла спиною до камери, тим самим засвітивши свої сідниці і апетитну фігуру.

"Пенелопа і Марія. Чекаю на ваші реакції. До кінця року ви точно нічого гарнішого не побачите", - підписала ролик співачка.

Співачка показала нове відео / скріншот Instagram

Читайте такожЗМІ дізналися про плани Кейт Міддлтон на четверту дитинуХто така MARUV 

Справжнє ім'я MARUV - Анна Корсун. Дівчина виступає сольно з 2018 року. У 2017 році вона випустила перший альбом Stories, до якого увійшли сім композицій. 28 вересня 2018 року вийшов дебютний альбом Maruv - Black Water.

22 березня 2019 року Maruv стала переможницею в чотирьох номінаціях української національної музичної премії YUNA - "Відкриття року", "Найкращий дует" (MARUV & Boosin), "Найкращий електронний хіт" (Maruv & Boosin з треком Drunk Groove) і "Найкраща пісня іноземною мовою" (Maruv - Drunk Groove).

3 листопада 2019 Maruv стала переможцем конкурсу MTV EMA в номінації "Найкращий артист року за версією MTV Росія". Участь у нагородженні викликало критику Maruv в соціальних мережах.

29 листопада вийшов міні-альбом Hellcat Story, що складається з чотирьох композицій. 16 грудня Maruv була висунута на премію YUNA 2020 в номінаціях "Найкраща виконавиця", а також "Найкращий електронний хіт" і "Найкраща пісня іноземною мовою" з піснею "Siren Song".

Вас також можуть зацікавити новини: