Леся Нікітюк та Андрій Бедняков / скріншот програми

Телеведуча Леся Нікітюк розповіла, що після смерті мами Андрія Беднякова вона не знаходила собі місця і намагалася його підтримати. 

Цим зірка поділилася в інтерв'ю "Слава+".

Довгонога телезірка розповіла, що з Андрієм Бєдняковим і його дружиною Настею короткою Никитюк спілкувалася постійно, тому однією з перших дізналася про трагічну втрату в родині свого колеги. У цей момент Бєдняков по роботі був за кордоном. 

"Андрій був за кордоном, поїхав знімати програму. Він дуже переживав за сім'ю. Одна справа, коли ми хоча б тут, на місці, на відстані 200-300 кілометрів, а коли людина десь за океаном - це дуже страшно", – поділилася Леся Нікітюк. 

Зірка розповіла, що молилася за те, щоб сім'я телеведучого Андрія Бєднякова змогла вибратися з міста, проте його мама померла під вибухами. Дізнавшись про це, Леся кілька годин намагалася підібрати правильні слова. 

"Я знала, що його мама в непростому стані... було важко навіть написати. Тому що важко підбирати слова. Буквально через кілька годин я знайшла правильні слова, наскільки це можливо", - резюмувала Нікітюк.

Нагадаємо, Андрій Бєдняков розповіддю про рідних з Маріуполя довів до сліз ведучих 1 + 1. Телеведучий додав, що дуже сподівається на деблокаду Маріуполя. Він хоче повернутися до себе додому і допомогти всім тим, хто постраждав від загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: