Олена Зеленська / фото instagram

Перша леді України Олена Зеленська в новому випуску шоу "Світ навиворіт" розповіла, що ніколи не хотіла бути дружиною президента. За її словами, у неї були зовсім інші дитячі мрії.

Як зізналася дружина Володимира Зеленського, вона хотіла бути стюардесою. Вона каже, що в той час їй здавалося, що це дуже романтична професія.

Однак після школи Зеленська вступила до університету, де вивчала міське будівництво та господарство, а пізніше почала працювати на телебаченні.

Відео дня

"У школі часто задавали написати твір: "Ким ти хочеш бути в майбутньому?" Я написала твір, що хочу бути стюардесою. Здавалося, це така романтична професія - у них форма, і вони ходять у літаках такі прекрасні. Я вчилася в університеті - це було міське будівництво і господарство, я мала бути будівельником, працювала на телебаченні. Я була сценаристом гумористичних програм, а потім ще й редактором", - розповіла Зеленська.

Потім, продовжила перша леді, її чоловік став президентом і в неї з'явилася інша робота.

"Ніколи не мріяла бути дружиною президента. Але мені здається, що мало хто про це мріє. Можливо, є такі люди", - додала Зеленська.

Нагадаємо, раніше Зеленський розповів, чим зараз займаються його діти.

Вас також можуть зацікавити новини: