Єва Лонгорія / instagram.com/evalongoria

Мабуть, ще з дитинства та ігор з ляльками дівчатка починають мріяти про те, як стануть мамами. Хтось швидко подорослішав і народив спадкоємців в дуже юному віці, а хтось до цього рішення йшов довгі роки. Втім, подарувати життя людині ніколи не пізно.

Єва Лонгорія

Актриса Єва Лонгорія вперше стала мамою в 42 роки. У 2018 році вона вийшла заміж за Хосе Антоніо Бастона, а вже через два роки народила коханому сина Сантьяго Енріке.

Єва Лонгорія / instagram.com/evalongoria

Холлі Беррі

"Жінка-кішка" Холлі Беррі народила дочку Налу в 42 роки, а ще через п'ять років подарувала життя синові Марсео. За словами актриси, вона сама виносила і народила двох дітей. При чому друга вагітність була для неї несподіванкою.

Відео дня

"Я стала матір'ю пізно, але це набагато краще, ніж якби я народила в 21 або 25. Тоді я була просто маленькою дитиною, яка шукає своє покликання в житті, і вже точно не могла взяти на себе відповідальність за когось ще. Я так рада, що зуміла дочекатися ідеального часу", - розповіла в одному з інтерв'ю актриса.

Холлі Беррі / instagram.com/halleberry

Сальма Хайек

У віці 41 року первістка народила і актриса Сальма Хайек. Вона подарувала своєму коханому Франсуа Анрі Піно дочку, яку назвали Валентина Палома Піно. Зачаття і пологи у неї відбувалися природно, так само як і у Холлі Беррі. 

За словами Сальми, її дочці пощастило, що вона народилася, коли їй було за 40. Навряд чи раніше актриса могла б дати дочці все найнеобхідніше.

Сальма Хайєк / instagram.com/salmahayek

Єва Мендес

Єва Мендес довгий час говорила про те, що вона чайлдфрі. Так тривало до тих пір, поки вона не зустріла Райана Гослінга. Зараз у них двоє дітей - старшу дочку Єва народила в 40 років, а молодшу - в 42.

Єва Мендес / depositphotos.com

Моніка Беллуччі

У Моніки Беллуччі також двоє дітей з 6-річною різницею у віці. Перша дитина з'явилася на світ, коли Моніці було 40 років, а друга - в 46. Як бачимо, знаменитості доводять, що боятися пізніх пологів не варто. А випробувати щастя материнства гідна кожна жінка.

Моніка Беллуччі / instagram.com/monicabellucciofficiel

Раніше УНІАН назвав 5 знаменитостей з неохайним виглядом.

Вас також можуть зацікавити новини: