Міла Куніс / depositphotos.com

Ми звикли бачити знаменитостей у всеозброєнні - з красивим мейком, доглянутим зовнішнім виглядом і в стильних образах. І так, на церемоніях і нагородах вони виглядають бездоганно, але ось реальність, насправді, трохи відрізняється від очікуваного.

Кортні Лав

Американська актриса і співачка любить стримані образи, але водночас відверті. На публіці вона часто з'являється в сукнях, а ось в приватному житті воліє носити не зовсім стильні речі. Крім того, вона часто показує свої фото без макіяжу, на яких її в принципі складно впізнати.

Кортні Лав / instagram.com/courtneylove
Кортні Лав / instagram.com/courtneylove
Кортні Лав / instagram.com/courtneylove

Крістен Стюарт

Зірка "Сутінків" Крістен Стюарт останнім часом намагається здаватися фатальною жінкою, наносячи яскравий макіяж в стилі смокі-айс і одягаючи екстравагантні вбрання. А ось якщо весь мейк змити і переодягнути її в звичайний повсякденний одяг, то впізнати її буде дуже-дуже складно. 

Відео дня
Крістен Стюарт / depositphotos.com
Крістен Стюарт / Скріншот Instagram
Крістен Стюарт / Скріншот Instagram

Міла Куніс

Красуня на екрані і "обідранка" в житті Міла Куніс викликає неоднозначні реакції своїми виходами. Шанувальники звикли бачити її в стильних образах і легким макіяжем, який лише підкреслює ідеальні риси її обличчя. Але ось папараці вдається зняти її нишком і показати людству, що очікування трохи відрізняються від реальності.

Міла Куніс / depositphotos.com
Міла Куніс / depositphotos.com

Ешлі Грем

Модель Ешлі Грем зовсім не соромиться недосконалостей на своєму тілі. Більш того, вона настільки відверта, що може публічно годувати дитину грудьми, показувати свою проблемну шкіру і навіть виблискувати целюлітом. Що ж тут поробиш, царські забаганки - вони такі. Ось тільки у шанувальників її фото часто викликають подив, адже не всім приємно дивитися на такого роду знімки.

Ешлі Грем / instagram.com/ashleygraham
Ешлі Грем / instagram.com/ashleygraham

Шер

Американська співачка і актриса Шер, більш відома за роллю у фільмі "Бурлеск", на сцені завжди виглядає бездоганно. А ось в реальності, здається, що вона часом "забиває" на свій зовнішній вигляд. Про це говорить і її фото, на якому вона позує з недоглянутим волоссям.

Шер / instagram.com/cher
Шер / Скріншот Instagram

Раніше УНІАН розповів, хто із зірок любить чоловіків молодшого віку.

Вас також можуть зацікавити новини: