Тоня Матвієнко згадала останню розмову з мамою / колаж УНІАН зі скріншотів

Українська співачка Тоня Матвієнко дуже відверто розповіла про останню розмову зі своєю мамою - народною артисткою української держави Ніною Матвієнко.

Виконавиця детально описала бесіду з мамою в інтерв'ю журналісту та ведучому Олексію Суханову. Співачка зазначила, що народна артистка вже не розмовляла. "…я з нею розмовляла. Просто лежала (Ніна Матвієнко, - Ред.)… Я там плакала, цілувала її, розказувала, що в мене відбувається", - поділилася співачка.

Співбесідниця ведучого додала, що вже тоді почала худнути. "…вибачаюсь, зняла штани, показала (мамі, - Ред.), як я схудла. Ну, вона в свідомості, такі очі…", - сказала виконавиця. За словами артистки, вона шкодує, що мало обіймала й цілувала маму.

Відео дня

"Не люблю, коли занадто мене цілують, обіймають… Характер у мене якийсь такий, не знаю, що я можу сказати. Шкодую, що десь дійсно замало… любила її страшно, але щоб так часто її обіймати, цілувати - ніколи не могла перейти цей кордон…", - зізналася вона.

Ніна Матвієнко померла - що відомо про трагедію

Народна артистка України пішла з життя в Києві 8 жовтня 2023 року. Ніну Матвієнко поховали 11 числа на Звіринецькому кладовищі.

За словами Тоні Матвієнко, у серпні цього року стало відомо, що у її мами вже чотири роки є хвороба. Український співак, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян вже повідомив, від чого померла Ніна Матвієнко. За його словами, у народної артистки була онкологія, і вона довго лежала у лікарні.

Вас також можуть зацікавити новини: