Соломія зі своїм коханим Олексієм / фото інстаграм Соломії Вітвіцької

Новий обранець ведучої Соломії Вітвіцької - військовий Олексій Ситайло -  розповів, чому вирішив піти добровольцем на війну.

Чоловік, який до повномастабного вторгнення працював головою суду у Сумській області, зазначає, що не вагався перед тим, як піти у ЗСУ.

"Тут було зрозуміло, що рано чи пізно прийдуть. Було прийнято рішення, що потрібно йти, потрібно захищати і робити ті речі, які треба робити на війні. Хоча у мене є бронь, але я не з тих людей, які змінять прапорець у себе на столі", - сказав Олексій в інтерв'ю для ТСН.

Відео дня

Відомо, що коханий Соломії пів року воював на Бахмутському напрямку, брав участь у зачистці деокупованої Київщини, а також двічі мав контузію. Але зазначає, що йому деякі страшні моменти війни вдається легше пережити через суддівське минуле. 

"Були у мене справи, коли мати вбила свого новонародженого малюка. Це важко психологічно, але з часом ти стаєш до цього готовим. Тому ці звірства в Ірпіні і Бучі, які ми бачили... Мені простіше було це сприймати. Так, воно не вкладається в рамки якихось людських цінностей, але мої побратими, які бачили ті чі інші картинки - не могли впоратися з цим", - додав він. 

Зараз чоловік отримав звання лейтенанта та рідко бачиться зі своєю коханою Соломією Вітвіцькою, з якою познайомився вже під час війни. 

Нагадаємо, раніше Соломія Вітвіцька вперше висловилася про роман із військовим Олексієм Ситайло та розповіла, що вони намагаються будувати стосунки на відстані. 

Вас також можуть зацікавити новини: