Соломія Вітвіцька зі своїм коханим / Скриншот Instagram

Ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька нещодавно оголосила про те, що знайшла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram вона оприлюднила фотографію зі своїм обранцем, який служить у складі ЗСУ.

Зараз же вона більш детально розповіла про те, як їй вдається будувати романтичні стосунки на відстані. За словами Соломії, у них немає часу бачитися, проте вони спілкуються онлайн.

"У мене коханий служить у Збройних Силах. У нас немає можливості зараз бачитися. Це коли такі початкові, дуже романтичні стосунки, це складно. Я дуже чекаю на нього з перемогою, я дуже чекаю його вдома. Але, поки немає можливості бачитися. Але є дзвінки, є "++", є відео. Дай бог здоров'я тій людині, яка придумала відеозв'язок", - поділилася Соломія в інтерв'ю "ЖВЛ".

Відео дня

Варто зазначити, що за дівчину порадів її екс-чоловік Влад Кочатков. Він був одним із тих, хто написав їй добрі слова в коментарях під постом з її новим коханим. За словами Кочаткова, Соломія заслужила своє щастя.

Крім того, Вітвіцька зізнається, що залишилася з екс-чоловіком у хороших стосунках. Вони досі можуть попросити одне в одного поради.

Нагадаємо, екс-чоловік ведучої Соломії Вітвіцької раптово пішов із фронту.

Вас також можуть зацікавити новини: