Шанувальники швидко "рознесли" нове фото Пугачової фан-пабліками / фото instagram.com

Мережа бурхливо обговорює нове фото Алли Пугачової, яке показав її друг Артемій Троїцький. На ньому співачка позує поруч з музичним критиком і своїм чоловіком Максимом Галкіним.

Для зустрічі з другом Примадонна вибрала стильний образ. Вона "закрила" обличчя сонцезахисними окулярами і нафарбувала губи яскравою помадою. Співачка приміряла сорочку з глибоким декольте, а також прикрасила шию масивними аксесуарами.

На знімку Пугачова має радісний вигляд. Вона посміхається і дивиться прямо в камеру. Примітно, що тільки співачці вдалося мати гарний вигдяд на фото. Троїцький на момент зйомки сміявся, а тому його обличчя "розмило". А Галкін не повністю "помістився" в кадр.

Відео дня
Новий знімок Пугачової / фото Twitter Троїцького

Шанувальники швидко "рознесли" нове фото Пугачової фан-пабліками. Користувачі активно обговорюють образ співачки і відзначають, що вона має гарний вигляд та приємно їх здивувала. Вони пишуть:

  • "Гідні люди, з гідною громадянською позицією"
  • "Красені всі троє. Вітаю!"
  • "Алла має чудовий вигляд, як завжди на висоті!".

Тим часом, в РФ зустріч Пугачової і Троїцького не оцінили. Росіяни незадоволені тим, що співачка та її друг засуджують путінський режим і не підтримують війну. На тлі цього деякі Telegram-канали навіть почали стверджувати, що Пугачова "ховає" обличчя нібито через невдалу пластику. 

Алла Пугачова - останні новини

Нещодавно ЗМІ повідомили, що Пугачова, яка виїхала з РФ і мешкає в Ізраїлі, нібито заборонила продавати свій замок в Підмосков'ї. Співачка, як стверджують видання, рішуче проти цього і не планує позбавлятися від нерухомості попри те, що найближчим часом повертатися в РФ вона не планує.

Позиція Пугачової і Галкіна не дає спокою росіянам, в тому числі і Філіпу Кіркорову. Так, нещодавно путініст "плюнув" у бік гумориста і розповів, чи спілкується він з Примадонною.

Вас також можуть зацікавити новини: