За словами Кіркорова, він вже давно не спілкується з Пугачовою / скріншоти

Російський співак Філіп Кіркоров різко висловився про гумориста і чоловіка своєї колишньої дружини Алли Пугачової. Путініст з огидою "плюнув" у бік Максима Галкіна.

Так, артист приїхав на конференцію в Петербурзі. Там його запитали, що він думає про чоловіка своєї колишньої обраниці. Журналістів цікавило, як Кіркоров ставиться до позиції Галкіна, який засудив війну.

"Мене найменше в цьому житті цікавить Максим Галкін і його статус. Мене цікавить мій статус, моє ім'я. І те, що я роблю в цій країні. А все, що там робить або говорить Максим Галкін, мене найменше в цьому житті цікавить", - заявив Кіркоров, говорячи з журналістами.

Крім цього, співак заговорив про Пугачову. Він назвав її "легендою". За словами Кіркорова, він з нею вже давно не спілкується.

"Чудова співачка Алла Пугачова - це легенда нашої країни. І що там, де вона зараз? Я знаю, що вона поїхала, і більше мені нічого не відомо. Ми не спілкуємося вже понад п'ять років, тому мені нічого не відомо. Ані про неї, ані про її родину", - стверджує артист.

Що Галкін говорить про війну і Кіркорова

Гуморист, який засудив путінський режим і виїхав разом зі своєю сім'єю в Ізраїль, часто жартує про російську владу і артистів-путіністів. Так, на початку весни Галкін "відправив" на фронт Кіркорова. Він пожартував про те, що скандальний артист точно викликав би фурор у своїх "колготках".

Незабаром на це відреагував сам Кіркоров. Він заявив, що готовий вирушити на війну, якщо це буде потрібно. 

Нещодавно Галкін також пожартував про атаку безпілотників на Москву. Він говорив, що дрони пролетіли над його замком, але не чіпали його через "хорошу ауру". Крім цього, Галкін гостро пожартував про особисте життя Кіркорова. Він висміяв його орієнтацію.

Вас також можуть зацікавити новини: