Президент Чехії Петро Павло / фото twitter.com/general_pavel

28 січня на виборах президента в Чехії перемогу здобув генерал у відставці Петро Павло. І вже зараз його називають головним "крашем" Чехії, а українки просто в захваті від нього. І не тільки тому, що він спекотний красень, а й з тієї причини, що Павло підтримує нашу країну.

Розповідаємо вам найцікавіші факти з його біографії.

Відомо, що Петро Павло народився у військовій родині. Він вирішив піти слідами свого батька і також став професійним військовим. В одному з інтерв'ю Павло говорив, що батько завжди ставив перед ним високі цілі. Це допомогло йому стати тим, ким він є зараз. 

Відео дня

Незважаючи на те, що робота забирала у нього багато часу, у нього все ж залишалися сили на хобі. Павло грав у хокей, займався гімнастикою і сап-серфінгом, стрибав з парашутом, вивчав мови - французьку, англійську та російську.

Президент Чехії займається спортом / twitter.com/general_pavel

Варто відзначити, що спорт зробив свою справу, і в 61 рік президент Чехії має приголомшливий вигляд. Він носить сиву бороду і вуса, що робить його ще мужнішим і привабливішим в очах жінок. Також у нього спортивна статура і є кілька татуювань. 

Петро Павло з дружиною / twitter.com/general_pavel

Однак поспішаємо засмутити жінок, адже цей красень одружений. Його дружині Єві Павловій 58 років, але жінка має дуже молодий вигляд. У них є діти від попередніх шлюбів і кішка Міцка.

Кішка Петра Павла / twitter.com/general_pavel

Що Петро Павло говорить про війну в Україні

Одразу після перемоги на виборах Павло подякував президенту України Володимиру Зеленському за привітання і пообіцяв відвідати Київ.

"У нашій телефонній розмові я запевнив його, що Україна і далі може покладатися на підтримку Чеської Республіки", – сказав президент Чехії.

Вас також можуть зацікавити новини: