Сам співак інциддент ніяк не коментує / фото instagram Халіда

На концерті відомого співака Khalid (Халід) стався курйоз. Охоронець артиста облажався прямо на публіці.

Так, після виступу в Нешвіллі, Халід біг повз фанів у бік роздягальні стадіону. Слідом за ним втік і охоронець. Однак охоронець сильно прискорився, а тому не зумів втримати рівновагу при крутому повороті.

У підсумку, чоловік впав обличчям вниз. Охоронець ледь не зробив перекид. Він спробував встати і знову бігти, проте ще раз впав. 

Чоловіка зняли з кількох ракурсів. Помітно, що він не міг втриматися на ногах не тільки через втрату рівноваги під час крутого повороту. Охоронець ще й спіткнувся.

Відео з чоловіком стали "вірусними". Спочатку їх опублікували у TikTok, а потім вони "розлетілися" мережею. Про курйоз з охоронцем написали навіть великі закордонні ЗМІ.

Тим часом в коментарях багато користувачів щиро поспівчували чоловіку. Юзери відзначають, що таке могло статися з кожним, а тому їм шкода охоронця, який двічі впав на очах у великої кількості людей. Також вони пишуть:

  • "Я думаю, що найгірша частина падіння - це коли ти падаєш двічі"
  • "Сподіваюся, з ним усе добре"
  • "Боже, ми були на концерті, але не бачили цього. Бідолаха!"

Хто такий співак Khalid

Відомому американському співакові 25 років. Він прославився в 2016 році, коли вийшов його дебютний сингл Location. Ця пісня зайняла 16-у сходинку в хіт-параді Billboard Hot 100. Свій дебютний альбом Халід випустив у 2017 році.

Його кілька разів номінували на Grammy. Також співак вже отримав кілька престижних музичних нагород.

Вас також можуть зацікавити новини: