Цекало мовчить про війну в Україні / фото УНІАН

Відомі і, безумовно, талановиті брати Цекали, які народилися і жили в Києві, підтримують кривавий режим Володимира Путіна.

Журналісти проекту FreeДом нагадали, як Олександр Цекало називав Путіна найкращим президентом РФ.

Шоумен, продюсер й актор Олександр Цекало досі ні слова не зронив про війну Росії проти України, а його рідний старший брат Віктор взагалі вважає, що Київ і Москва повинні бути разом.

Брати Цекали - типові українські заробітчани. Олександр Цекало ще за часів Радянського Союзу разом з Лолітою Мілявською поїхав підкорювати Москву, і це у них вийшло. У 1990-х кабаре-дует "Академія" - найпопулярніший колектив з України, який смішив росіян українофобськими жартами.

Коли дует розпався, Олександр став успішним продюсером федерального каналу і шоуменом, він активно просував проросійський погляд на Україну.

Відомий продюсер спочатку підтримував кандидатуру Єльцина на виборах, а в 2012 році Олександр продюсував флеш-моб на Воробйових горах вже на підтримку Путіна.

Поки Олександр служив диктаторському режиму, його брат Віктор грав у різних київських театрах і будував кар'єру на українському телебаченні. Це він створив відому гумористичну програму "Золотий гусак", а між зйомками регулярно їздив на заробітки в Москву, тому події на Майдані актор засудив, адже росіяни і українці, на його думку, один народ. 

А після того, як Росія анексувала Крим і напала на Донбас, Віктор взагалі переїхав жити до Москви.

Поки українці гинули на Донбасі, брати Цекало набрали у рот води і спокійно жили в країні-агресорі, а коли почалося повномасштабне вторгнення Росії, і під російськими ракетами опинилися їхні рідні, нічого не змінилося - вони досі наполегливо мовчать. Чому? Відповідь проста: брати просто заробляють гроші.

Раніше повідомлялося, що Сергій Притула та Андрій Молочний колись були колегами за кадром у шоу "Файна Юкрайна". Але тепер вони точно по різні боки барикад. Притула - в рідній Україні. Він збирає гроші і всіляко допомагає ЗСУ. Молочний – в Росії і заявляє, що Києвом серед білого дня "ходять нацисти".

Вас також можуть зацікавити новини: