Ольга Фреймут коронавірус / фото instagram.com/freimutolia

Відома телеведуча Ольга Фреймут нещодавно переборола коронавірус. Вона заразилася хворобою під час зйомок телешоу "Танці з зірками". Фреймут довелося провести два ефіри на самоізоляції і демонструвати танцювальні номери на записі. У десятому ефірі Ольга покинула програму.

У програмі "Валерий Вечерний" зірка розповіла, як вона перенесла хворобу і чи боїться заразитися знову.

На початку епідемії Оля дивилася з чоловіком хроніки з Китаю і міркувала про долю китайців. Тоді їй здавалося, що ця далека хвороба ніколи не торкнеться українців.

Відео дня

COVID-19 Ольга пережила важко. Ця хвороба дуже виснажує організм, занурює в апатію. У перші дні захворювання Ольга відчувала сильний головний біль і жахливу втому. Пізніше виник сильний біль в ребрах і висока температура.

Ольга Фреймут новини / фото instagram.com/freimutolia

За словами Ольги, коронавірусна історія вже ніколи не закінчиться, і нам потрібно до неї адаптуватися. Вона також сподівається на вакцину від британських вчених, а російському засобу вона не довіряє. 

Фреймут зізналася, що дуже боїться перехворіти на коронавірус знову, адже вдруге хвороба протікає набагато важче. Після перенесеного коронавірусу Фреймут скрізь ходить в масці, не відвідує людні місця. Вона почала боятися людей і тримається від них якнайдалі. 

Читайте також інші новини: