Оля Цибульська обурена бездіяльністю свідків ДТП / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Оля Цибульська потрапила в дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок аварії авто артистки зазнало серйозних ушкоджень, але сама зірка не постраждала.

У своєму Instagram Оля Цибульська зізналася, що винна в ДТП. Вона показала розбите авто та поліцію, яка приїхала на місце події. Співачка розповіла, що вона наїхала на металеву огорожу у дворі. Цибульська каже, що просто не помітила перепону на дорозі. 

"Ранок почався не з кави, як то кажуть", – написала співачка.

Відео дня

Артистка поділилася, що подібна ситуація стається з нею вже не вперше. Як і минулого разу, за діями співачки спостерігали очевидці, але не допомогли Олі. 

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Цибульська обурилася бездіяльністю свідків. Вона вважає, що люди, які були у дворі в цей момент, могли попередити її про огорожу. Однак вони просто спостерігали. Зірка закликала допомагати один одному та не бути байдужими.

Винна, звичайно я, бо машина моя, і я наїхала на цю металічну х**ню. Прикол в тому, що це вдруге вже така ситуація, коли я з висоти машини просто не бачу цей паркувальний металічний п**юн. І один раз була історія, коли прибиральниця з вікна, потім вийшла, каже: "Ой, я дивилася, мені було цікаво, чи ви наїдете чи ні". Цього разу це був чоловік, який стояв палив на сходах будинку, який бачив, що я їду прям на цю х**ню, не крикнув мені, не махнув рукою. Відповідальність моя, але невже нам так пофіг просто сказати слово.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше співачка Настя Приходько потрапила в ДТП. Співачка дала зрозуміти, що причинною став жахливий стан українських доріг.

Також ми писали про те, що Оля Цибульська розсекретила, хто проти їхнього дуету з Дзідзьо.

Вас також можуть зацікавити новини: