Фреймут опублікувала пост / фото УНІАН

Українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала в Instagram пост в якому розповіла, що в 38 років жінка вже починає захоплюватися собою і знає, чого хоче.

"Спідниця до п'ят більше не додає загадковості, а швидше віку. Люди роблять компліменти твоїй донці, а потім вже і тобі з ввічливості. На вечірках біля басейну твої ровесниці в сарафанах, а не в купальниках. А ті, які сміливі і зайшли в воду, вище плечей не підійаються. Або сидять у воді, поки не засмеркається. Але, коли тобі 38 - ти нарешті захоплюєшся собою, знаєш, чого хочеш. Ти бачиш, як з роками виріс у своїх очах. І ти пишаєшся собою нарешті", - написала Фреймут.

Читайте такожОльга Фреймут похвалилася стрункими ніжками в міні-шортах

Відео дня

Підписники підтримали телеведучу і зазначили, що слова Ольги досить іронічні, але правдиві.

"Іронічно, але з повагою! Дуже тонко і вишукано. Олю, ваш неповторний стиль викликав мою захопленість вами вже давно і з роками ці почуття не слабшають", "Жінкою ти стаєш не тоді, коли втрачаєш цноту, а тоді, коли починаєш думати про косметику, целюліт, мудаків і починаєш звертати увагу на цілісність своїх панчох", "Коли мені 38 я катаюся на самокатах разом з дітьми, ношу шорти і кайфую від свого віку. Чого багатьом і бажаю", - написали підписники.

Як повідомляв УНІАН, раніше Фреймут викликала подив сексуальним фото.