Оля Полякова вразила відвертим вбранням на зйомках шоу "Голос країни" (фото)

Виконавиця уперше зайняла крісло зіркового тренера на шоу "Голос країни".

Відома українська співачка Оля Полякова стала зірковим тренером шоу "Голос країни" на 1+1. Вона на своїй сторінці в Instagram в "історіях" похизувалася мегаспокусливим образом зі зйомок проекту.

Читайте також"Знаєте, скільки прищів буває": 16-річна дочка Полякової зізналася у зловживанні фотошопомТак, у кадрах вона постала у чорному боді зі шлейфом та дуже відвертим декольте. На знімках "королева ночі" продемонструвала нескінченно довгі стрункі ноги та соковиті груди.

Для зйомок у "сліпих прослуховуваннях" Полякова зробила макіяж з акцентом на очі та зібрала волосся у стильний високий хвіст. Зазначимо, що такий образ дуже личить виконавиці.

Крім того, важко не помітити, що артистка дуже схудла. Напередодні вона зізналася, що все - через переживання й передноворічні зйомки. "Передноворічний жорсткий графік позитивно позначається на фігурі, але не дуже на психіці! Тому я худа та нервова", – розповідала Полякова.

Нагадаємо, тренерами 12 сезону шоу "Голос країни" стали головні українські суперзірки: найавторитетніший український продюсер Потап, digital-сенсація DOROFEEVA (Надя Дорофєєва), рок-легенда, соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, а також  поп-королева Оля Полякова, яка вперше сяде у легендарне червоне крісло. Дванадцятий сезон шоу пройде під гаслом "Так звучить твоя країна".

Ведучими проекту вже традиційно стануть Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Вас також можуть зацікавити новини: