Оля Полякова з дочкою Машею / instagram.com/mashapolyakova

Дочка української співачки Олі Полякової, Маша, розповіла, що постійно обробляє свої фотографії у фотошопі перед публікацією в Instagram.

За словами дівчини, вона не викладає в свій блог реальні фото. Перш ніж її знімки побачить громадськість Маша коригує колір і свою шкіру.

"Кожне моє фото проходить дуже великий етап. Мені потрібно підкоригувати колір, десь відбілити шкіру, десь замазати. Я підліток, знаєте скільки у мене прищів буває. Щоб все було красиво. В Instagram взагалі реальних фоток, ось як вони виглядають, їх немає", - сказала дочка зірки в програмі "Зірковий шлях".

Відео дня

Читайте також"Між нами хімія": Астаф'єва несподівано прокоментувала стосунки з відомим блогеромТакож 16-річна Маша розповіла, що періодично блокує свою маму в соцмережі. Особливо в тих ситуаціях, коли їй хочеться виставити фото або відео, яке Оля Полякова не схвалить.

"Коли я хочу виставити якусь сторіс і я знаю, що мама не схвалить, я її блокую. А потім, через 24 години розблокую. Вона про це не знає", - додала Маша.

Нагадаємо, раніше дочка Олі Полякової розкрила вартість своєї реклами в Instagram. 

Вас також можуть зацікавити новини: