Оля Полякова / фото УНІАН

Українська співачка Оля Полякова опублікувала в інста-сторіз відео, на якому її старша дочка Маша в годину ночі лежить на дивані і клацає телефон. Співачка зайшла в кімнату до дочки і побачила повний безлад.

"Добрий вечір всім. Година ночі. Я хочу вам показати цього підлітка, який в якійсь відмові весь час. І вона не хоче, щоб я забирала в неї телефон. Година ночі, вона не спить", - сказала Оля.

Читайте також"Перетворилася в психушку": Оля Полякова зняла відео з донькою

Відео дня

На що її дочка відповіла, що прибирає завжди вранці. Також дівчинка заперечила мамі, що перед від'їздом вона прибрала в кімнаті, тому в одній частині її спальні повна чистота. На що співачка зазначила, що прибирала домашня робітниця.

Потім Маша Полякова почала кричати на зіркову маму і говорити, що вона не хоче, щоб хтось забирав у неї телефон, в той час, коли у всіх канікули і нікуди не потрібно рано вставати і щось робити.

В результаті крику прокинулася молодша дочка Полякової Аліса. Дівчинка, побачивши такий настрій своєї сестри, також засмутилася. Потім вона лягла в ліжко до Маші, але та відповіла, що не хоче лежати в одному ліжку з молодшою сестричкою.

Скандал розгорався з новою і новою силою. Маша почала ще більше кричати на маму і звинувачувати її в тому, що вона у всьому її обмежує. За словами дівчини, їй навіть не дозволяють завантажити Телеграм, і при цьому її мама перевіряє кожне повідомлення. Також підліток відповіла на висловлювання Олі про перегляд нею порносайтів, що всі члени їх сім'ї дивляться пікантні відео.

Як повідомляв УНІАН, Олю Полякову розкритикували за танець з дочкою.