REUTERS

Внучка королеви Великобританії Єлизавети II, 31-річна принцеса Беатріс Йоркська, таємно вийшла заміж за 37-річного італійського мільйонера і бізнесмена Едоардо Мапеллі Моцці.

Пара одружилась в присутності близько 20 гостей в п'ятницю. Заради весілля внучки Єлизавета II та її чоловік Філіп покинули Віндзорський замок, де вони перебували на самоізоляції з березня місяця, повідомляє ET Canada.

Читайте такожБекхем і онука Єлизавети ІІ зганьбилися на королівському весіллі - ЗМІ

Відео дня

Монаршого подружжя на спеціальному кортежі доставили до каплиці Всіх Святих у Віндзорському Великому парку, де Беатріс і її наречений промовили клятви вірності. На церемонії в Королівській каплиці Всіх Святих (каплиця королеви Вікторії) були присутні майже всі представники королівської сім'ї та родичі Едоардо. При цьому організатори подбали про дотримання соціальної дистанції.

Про заручини Беатріс стало відомо у вересні минулого року, весілля планувалося зіграти в травні 2020 року, проте через пандемію коронавірусу урочистість довелося перенести на невизначений термін.

Тим часом британці впевнені, що скромне весілля Беатріс пов'язана не з епідемією, а зі скандалом навколо її батька принца Ендрю. Річ у тім, що сина королеви зараз звинувачують в зґвалтуваннях і причетності до торгівлі людьми. Представнику королівської династії довелося піти з усіх важливих посад, тому і пишне весілля його дочки могла б викликати негативну реакцію в суспільстві.

Як повідомляв раніше УНІАН, через скандал Принцесі Йоркській Беатріс і її нареченому Едоардо Мопеллі Моцці довелось скасувати передвесільну вечірку.