Принцеса Йоркська Беатріс і її наречений Едоардо Мопеллі Моцці / фото instagram.com/princesseugenie/

Принцеса Йоркська Беатріс і її наречений Едоардо Мопеллі Моцці скасували передвесільну вечірку. 

Захід мав відбутися 18 грудня в готелі Chiltern Firehouse і відвідати його повинні були не тільки члени королівської сім'ї, але і багато зіркових гостей. Проте, плани принцесі довелося змінити, а пов'язано це з гучним секс-скандалом, в якому опинився її батько принц Ендрю, пише ТСН.

Читайте такожУ королівському палаці нове весілля: британська принцеса Беатріс оголосила про заручини з італійським мільйонером (фото)

Відео дня

Кажуть, такі заходи Беатріс і Едоардо зробили заради спокою їхніх гостей. Вони припускали, що біля готелю буде чергувати дуже багато папараці, і це перешкодить їхнім гостям спокійно відпочивати на вечірці. Представники преси, явно бажаючи виловити принца Ендрю на вечірці, будуть чекати на нього біля входу в готель і ставити некоректні запитання прибулим гостям.

Повідомляється також, що паті відбудеться, але трохи пізніше, коли пристрасті, пов'язані з секс-скандалом вляжуться. Нагадаємо, скандал пов'язаний з мільярдером Джеффрі Епштейном, якого звинувачують у секс-торгівлі та педофілії.

У серпні цього року Епштейн вчинив самогубство і був знайдений в тюремній камері, а за кілька днів до цього федеральний суд США оприлюднив кілька юридичних документів по його справі, серед яких були звинувачення на адресу принца Йоркського. 

Минулого місяця в справу втрутилася королева Єлизавета II. Його королівська Високість випустив заяву, в якій повідомляється, що з дозволу Її Величності він припиняє виконувати королівські обов'язки