З нагоди випускного її мати поділилася рідкісними фото / фото instagram.com/orbakaite_k

Співачка Крістіна Орбакайте показала свою дорослу дочку. Клаві Земцовій (дівчинка отримала прізвище свого батька-бізнесмена) вже 11 років. Днями у неї відбувся перший випускний.

Дочка Орбакайте живе в США. Там вона вже закінчила п'ятий клас. З нагоди випускного її мати поділилася рідкісними фото в Instagram.

Сама Орбакайте вдягла обтислу чорну сукню з принтом. А її дочка вирушила на випускний в стильній міні-сукні з ледь помітними розрізами на талії. Свій образ Клава доповнила чорними черевиками і білосніжними носочками.

Відео дня
Дочка і внучка Пугачової / скріншот

"Сьогодні Клавочка закінчила 5 клас,що в Америці означає перехід з початкової школи до середньої! Тут цьому надають дуже велике значення - перший випускний", - розповіла про важливий день Орбакайте.

Як виглядає дочка Крістіни Орбакайте / скріншот

Внучка Пугачової сильно змінилася. Вона стала мати дорослий вигляд і майже "наздогнала" свою матір. Клава вже робить манікюр і носить аксесуари.

Орбакайте закрила коментарі під фото, адже часто отримує критику від росіян. Хейтерам не подобається, що сім'я Пугачової не живе в РФ, а тому вони намагаються зачепити її дочку "їдкими коментарями". Втім, у фан-акаунтах шанувальники обговорили стиль внучки Пугачової. Вони написали:

  • "Ніби сестри, дуже теплі фото"
  • "Христина, вітаємо, щастя вашій дочці"
  • "Яка гарна, Клава так швидко росте!".

Сім'я Алли Пугачової-останні новини

Як відомо, сама Пугачова, разом з дітьми і чоловіком, переїхала до Ізраїлю більше року тому. На тлі повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала РФ, Примадонна і Галкін виступили проти кремлівського режиму. 

Дочка Пугачової, співачка Крістіна Орбакайте, вже багато років жила на дві країни. У США навчається її дочка Клавдія, яку вона народила від чоловіка Михайла Земцова. Але тепер вона, мабуть, вирушила в США "з кінцями". Зовсім недавно стало відомо, що з РФ виїхав останній член сім'ї Пугачової. До цього там залишався онук співачки, Дені Байсаров. Однак тепер і він переїхав до США.

Вас також можуть зацікавити новини: