Сама Пугачова разом з чоловіком і двома молодшими дітьми мешкають в Ізраїлі / фото instagram.com

Відома співачка Алла Пугачова, яка разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним не підтримала путінську агресію, вже давно не живе в РФ. Однак не уся родина Примадонни одразу покинула територію країни-агресорки.

Відомо, що старший онук Пугачової Микита Пресняков виїхав з РФ ще рік тому. Однак його мати Крістіна Орбакайте і брат Дені Байсаров продовжували там залишатися. Нещодавно ж стало відомо, що дочка Пугачової теж вирішила виїхати з РФ, причиною вона називала гастролі по світу.

А тепер же росЗМІ повідомили, що на переїзд зважився молодший онук Примадонни. Дені Байсаров "втік" з РФ останнім. Це, як стверджують пропагандистські видання країни-агресорки, розповіла хатня робітниця Пугачової.

Відео дня

Також вона підтвердила, що Орбакайте не перебуває в РФ. За словами хатньої робітниці, вона хотіла б поговорити з дочкою Пугачової, але у неї немає її американського номера.

Куди саме виїхав Дені Байсаров - не повідомляється. РосЗМІ припускають, що він вирушив у США, де мешкає його брат Микита Пресняков. Там же може бути і Крістіна Орбакайте. Її дочка Клавдія Земцова також не в РФ, дівчинка живе разом зі своїм батьком за кордоном. А сама Пугачова разом з чоловіком і двома молодшими дітьми мешкають в Ізраїлі.

Пугачова і Галкін-останні новини

Нещодавно стало відомо, що про Примадонну висловилася її "заклята конкурентка" Маша Распутіна. Вона підтримує путінський режим, а тому критикує тих, хто виступив проти війни в Україні. Распутіна заявила, що вона талановитіша за Пугачову.

Також з'явилася інформація про те, що Примадонна могла відвернутися від своєї старшої дочки. Вона не привітала Крістіну Орбакайте з днем народження, хоча раніше часто робила це публічно.

Вас також можуть зацікавити новини: