Діти співачки помітно виросли / instagram.com

Російська співачка Крістіна Орбакайте показалася зі своїми дітьми після того, як виїхала з РФ. ЗМІ країни-агресорки називали від'їзд дочки Алли Пугачової "втечею".

Як виявилося, нині Орбакайте відпочиває в Італії. Вона проводить час разом зі своєю дочкою Клавдією Земцовою і молодшим сином Дені Байсаровим.

Співачка зняла відео з дітьми. Вона посміхалася на камеру і обіймалася з сином і дочкою. За словами Орбакайте, у них почалися "сімейні канікули". Минулого року вони відпочивали в Парижі, а тепер вирушили до Італії.

"Ну що, рівно за рік ми в тій же компанії. Були у Франції, зараз ми в Італії. Спільні сімейні італійські канікули", - радісно розповіла Орбакайте.

Діти співачки помітно виросли. Клаві вже 12 років, а її братові Дені - 25. Юнак скромно привітався з фанатами своєї матері, а дівчинка посміхалася і приєдналася до обговорення канікул.

Що відомо про сім'ю Крістіни Орбакайте

У Орбакайте троє дітей - старший син Микита від першого чоловіка Володимира Преснякова, син Дені, якого вона народила від російського бізнесмена Руслана Байсарова, і дочка Клава від її нинішнього чоловіка Михайла Земцова.

На тлі повномасштабної війни РФ проти України старший син співачки переїхав до США і мешкає там зі своєю дружиною. Зовсім недавно стало відомо, що з РФ "втік" і молодший син Дені. А дочка Орбакайте живе і навчається в США. Нещодавно у Клави був випускний, на якому була і її зіркова мати.

Вас також можуть зацікавити новини: