Інформацію про розлучення також прокоментував представник актора / скріншот

Від голлівудського актор Кевіна Костнера пішла дружина. Він прожив у шлюбі з Крістін Баумгартнер 18 років, проте вона вирішила подати на розлучення. 

За даними видання TMZ, причиною розколу зіркової пари стали "непримиренні розбіжності". Дружина Костнера хоче розірвати з ним стосунки і вимагає спільної опіки над їхніми трьома дітьми. У пари двоє синів і одна дочка, всі вони неповнолітні.

Відомо, що Костнер відреагував на вчинок Баумгартнер. Він подав відповідь на позов дружини і зазначив, що теж буде боротися за опіку над дітьми. Інформацію про розлучення також прокоментував представник актора.

Відео дня

"На превеликий жаль, обставини, які він не міг контролювати, призвели до того, що містеру Костнеру довелося брати участь у розірванні шлюбу", - наголошується в заяві.

Також видання повідомляє, що Баумгартнер у своїй заяві про розлучення не вимагала "подружньої підтримки", так званої виплати при розлученні. Однак вона все одно отримає певну суму, адже перед оформленням шлюбу з Костнером вони укладали шлюбний договір.

Що відомо про Кевіна Костнера

Голлівудському акторові, який грав у фільмах "Охоронець", "Недоторканні" і знімався в серіалі "Йеллоустон", 68 років. Кевін Костнер є володарем премій "Оскар", "Золотий глобус" та "Еммі".

Кевін Костнер в молодості / скріншоти

У 2000 році актор познайомився і почав зустрічатися з моделлю Баумгартнер. У 2004 році вони одружилися. У шлюбі у них з'явилися двоє синів і одна дочка. 

Вас також можуть зацікавити новини: