За словами зірки, вона ще в дитинстві зрозуміла, що не варто намагатися вислужуватися перед людьми / скріншоти

Відома співачка Лайма Вайкуле принизила путініста Іллю Рєзника. Поет-пісняр, який називає себе другом Алли Пугачової, прославляє окупантів. Мало того, нещодавно він написав пісню про президента РФ Путіна.

"Більше нема про що писати, звичайно. Ілля свого часу дуже багато зробив, для мене і для себе, це було і йому, і мені вигідно", - зазначила Вайкуле в ефірі YouTube-каналу "І грянув Грем".

Співачка зазначила, що у минулому Рєзник допоміг їй стати відомою. Він писав для неї пісні, допомагав з просуванням на радіо. Однак попри те, що зробив поет, Вайкуле вважає його "відкритим підлабузником".

Відео дня

За словами зірки, вона ще в дитинстві зрозуміла, що не варто намагатися вислужуватися перед людьми. А те, що нині робить Рєзник, виглядає максимально негарно, вважає Вайкуле.

"Але всі, хто сьогодні займається ось цим.. Не знаю, огидно. Навіть в дитячому садку я знала, що не можна бути підблабузником. Я це знала. А сьогодні, дорослій людині пісні писати про Путіна... Ну я не знаю. Мені здається, це занадто... Негарно, бути таким підлабузником, відкритим. Це занадто", - зазначила співачка.

Хто такий Ілля Рєзнік і що він говорить про війну в Україні

Російський поет писав пісні для багатьох зірок. У 2013 році Янукович зробив Рєзника народним артистом України. Однак влітку 2022 року путініст відмовився від цього звання.

Рєзник відкрито підтримує війну, а тому йому не потрібні нагороди "від такої України". Він хвалить Путіна і пише для окупантів вірші. Мало того, нещодавно Рєзник навіть випустив "молитовник" для російських військових.

Вас також можуть зацікавити новини: