Олексій Залевський / Скриншот YouTube

Відомий український режисер Олексій Залевський повідомив про страшний діагноз. Як повідомляє YouTube-проект ТСН.ua "Наодинці", у Залевського некроз кісток, який може призвести до інвалідності.

За словами режисера, лікарі поставили йому такий діагноз ще півроку тому. Як виявилося, у нього руйнування кісткової тканини з порушенням функції ураженого суглоба. Якщо терміново не зробити операцію, то Залевський може опинитися прикутим до інвалідного візка.

"Я б не хотів спекулювати на цій темі, зараз багато військових, яким теж потрібна допомога. Тому й не хотів говорити про це публічно", - сказав Олексій.

Відео дня

Він додав, що операція коштує 14 тисяч євро. Цих грошей у режисера немає. Просити у близьких і знайомих він теж не хоче, бо вважає, що зараз і так багато людей, яким потрібна допомога, зокрема й збори для військових.

Реквізити:

Моно: 5375 4112 1396 5754

Приват: 4149 6293 6444 0602

PayPal: z@zalevskiy.com

Чим відомий Олексій Залевський

Олексій Залевський - відомий український дизайнер, режисер і художник. У 1993 році він взяв участь у фестивалі "Артмода", після якого на світ з'явилася його перша колекція.

Олексій Залевський часто отримував нагороди та премії. У 1997 він вперше представив свою колекцію на Українському тижні моди.

Вас також можуть зацікавити новини: