Фото інстаграм Камалії 

Українська співачка Камалія розповіла, що їй нещодавно зробили серйозну операцію, адже вона вже не чула на ліве вухо. Жінка опублікувала в Instagram відео з лікарні та подякувала усім медикам, які її врятували. 

"Я дуже вдячна лікарям Олександрівської лікарні, які дуже багато зробили для мене. Ковід, проблеми з нирками… І завжди я знала, що справжні професіонали Олександрівської лікарні допоможуть! Як і цього разу доля привела мене до них із діагнозом "травматична перфорація барабанної перетинки", - написала Камалія. 

Скріншот посту Камалії 

Як зараз почувається співачка - вона не зазначила, проте додала, що дуже вірить у позитивний результат хірургічного втручання. 

Відео дня

"Сподіваюся, що знову чутиму на ліве вухо, як раніше. Дякую Богові і хірургу від Бога за чудово зроблену операцію!" - сказала Камалія. 

Жінці активно почали писати прихильники та бажати швидкого одуження в коментарях. 

Нагадаємо, нещодавно екс-суддя проекту "МастерШеф" Тетяна Літвінова теж перенесла складну операцію. Вона не розповіла усі подробиці, але тільки зазначила, що у неї було новоутворення, від якого потрібно було терміново позбавитися. 

Вас також можуть зацікавити новини: