Переможниця "Холостяка" Катя Лозовицька з укриття звернулася до шанувальників

Звідти дівчина подякувала всім за підтримку, адже після виходу в ефір фіналу романтичного шоу Катя отримала безліч коментарів.

Увечері 13 січня показали фінал шоу "Холостяк". Головний герой Алекс Топольський зробив вибір на користь Каті Лозовицької.

Вже вранці 14 січня дівчина звернулася до своїх підписників в Instagram з вдячністю на позитивні коментарі. 

Через те, що в Києві вранці в суботу була оголошена повітряна тривога, дівчина показала кадри з укриття - повітряну тривогу вона перечікувала у ванній кімнаті.

"Мене просто переповнюють емоції від вчорашнього перегляду і від ваших повідомлень. Я так вдячна кожному за підтримку, за віру в нашу пару, віру в мене. Мені дуже це цінно. Звичайно, зараз такий момент, я знову сиджу у ванній. Ранок почався не з кави. Ранок почався з вибухів. Але ми робили це раніше, зробимо знову. Треба перетерпіти цей ранок. Все обов'язково буде добре. Головне - залишатися в укриттях і в безпечних місцях", - сказала Катя. 

Цікаве про 12-й сезон шоу "Холостяк" 

Романтичну історію з Алексом Топольським у головній ролі відзняли ще до 24 лютого і планували показати навесні 2022 року. Але повномасштабне вторгнення РФ зруйнувало всі плани і творці були змушені відкласти прем'єру на невизначений час.

Вже з кінця жовтня минулого року глядачі з цікавістю спостерігали за тим, як відбувається боротьба за серце Алекса Топольського. До фіналу дійшли Саша Мудра і Катя Лозовицька.

Нагадаємо, як мережа відреагувала на переможницю "Холостяка".

Вас також можуть зацікавити новини: