Алекс і Катя / фото instagram.com

У фіналі шоу "Холостяк" головний герой Алекс Топольський обирав між двома дівчатами - Сашею Мудрою і Катею Лозовицькою. Мудру він відпустив додому, а Катю обрав для того, щоб будувати з нею стосунки. 

У соцмережах почали бурхливо обговорювати вибір Алекса. Коментатори розділилися на два табори: одні стверджують, що вболівали за Катю, але Топольський - не найкраща пара для неї, а інші переконані, що найбільше Алексу підходить саме Саша Мудра.

Тих, хто вірить у щирість почуттів Каті й Алекса, а також в те, що у них склалися щасливі стосунки, - дуже мало. Розповідаємо, що ще пишуть у соціальних мережах. 

Відео дня

Реакція соцмереж

  • "Катя - найкраща і гідна учасниця проекту, тільки вона заслуговує на набагато кращого чоловіка, ніж Алекс. У цьому сезоні, на мою думку, холостяк це - клоун"
  • "Я, звичайно, рада за неї, але він не гідний"
  • "Те, що Каті проплатили перемогу в шоу, зовсім не робить їй честі. Тепер вона розвиває свій Instagram і влаштовує там лайктайми. Цей тухлий сезон вивезли тільки конфлікти з Мудрою. А Алекс - справжнісінька свиня. Він жодного разу не попросив вибачення у дівчини, яку відпускав... Хоча б за те, що давав марну надію. Слава Богу, що ця муйня скінчилася!"
  • "Катя проплачена і виграла, про це всі говорять. Вони не будуть разом, вони різні. Взагалі не розумію, що Катя такого зробила, щоб залишитися"
  • "Не знаю, як закінчилася ваша історія! Але ви дуже гарна пара, й інших варіантів в Алекса не було! Ви - справжня!"
  • "Ну, подробиці такі, що ви не разом, але я вітаю тебе. Я так переживала, що Мудра виграє. Не хотілося"
  • "Алекса була гідна Мудра. Катя - чудова, але не для нього"

Холостяк-12: цікаве

Проект зняли ще до 24 лютого 2022 року і планували випустити в ефір навесні 2022 року, але почалася війна, і творці відклали прем'єру на невизначений термін. Перший епізод 12-го сезону показали в ефірі наприкінці жовтня.

Серед двох десятків учасниць головний герой Алекс Топольський обрав Сашу Мудру і Катю Лозовицьку, які вийшли до фіналу. Фінал відбувся 13 січня.

Вас також можуть зацікавити новини: