За словами жінки, саме принц Гаррі зробив перший крок REUTERS

Жінка, з якою принц Гаррі втратив цноту, розкрила брудні подробиці їх сексу. Виявилося, тоді онукові Єлизавети II було 16 років. 

Про свій перший секс принц Гаррі розповів у мемуарах, проте він занадто мало говорив про жінку, яка була його партнеркою. Тому вона вирішила розповісти все сама виданню Daily Mail.

Принц Гаррі писав, що він позбувся невинності з "дорослою жінкою". Однак Саша Уолпол, яка і була його першою, зазначила, що на момент їхнього сексу їй було 19 років, а онукові Єлизавети II - 16. 

Відео дня

Тоді Уолпол займалася кіньми. За словами жінки, саме принц Гаррі зробив перший крок, який призвів до "спонтанного та іскрометного" сексу. Вони віддалися пристрасті прямо на полі, поруч з пабом, де пили.

Перша жінка принца Гаррі зараз має такий вигляд / скриншот

Того дня Уолпол святкувала свій день народження. Вона дружила з принцом Гаррі і запросила його в паб. Він подарував їй м'яку іграшку і забавну листівку. Також принц Гаррі замовив десять шотів, алкоголь запаморочив їм голову, після чого він покликав Уолпол на вулицю. Онук Єлизавети II хотів покурити, але для цього йому було потрібно втекти від охоронців. Тому вони побігли в поле. 

Там принц Гаррі почав цілувати подругу. Вона каже, що це був дуже пристрасний момент.

"Це було миттєво, вогненно, бам-бам, між двома друзями. Це було іскрометно, тому що ми не повинні були цього робити. Він не був для мене "принцом Гаррі", це був Гаррі, мій друг, і ситуація трохи вийшла з-під контролю. Я припускаю, що це здавалося забороненим, в тому сенсі, що цього не повинно було статися. Ми не збиралися цього робити - це не було навмисно, і я не знала, що він незайманий. Не було ніяких незайманих вібрацій - він, здавалося, знав, що робив. Це було швидко, дико, захоплююче. Ми обидва були п'яні. Якби не ми, цього б не сталося", - розповіла Уолпол.

Зараз жінка вже не працює з кіньми. Вона водить екскаватор і виховує двох дітей. 

Нагадаємо, раніше принц Гаррі розповів про конфуз з пенісом на морозі.

Вас також можуть зацікавити новини: