Петро Гаврилов / фото телеграм Mash 

Після операції у клініці скандального російського пластичного лікаря Тимура Хайдарова раптово помер продюсер Петро Гаврилов. Чоловіку було 35 років. Про це пише телеграм-канал Mash. 

Відомо, що операція зі зменшення шлунку відбулася ще 17 лютого. Тоді ніби все минулося без ускладнень і Петра відправили додому. 

"Гаврилов був виписаний і відправлений додому. Через три дні йому стало зле", - написав телеграм-канал.

Відео дня

Проте потім Гаврилов викликав швидку. Чоловік скаржився на біль в області грудей і живота, тяжкість при диханні, але від госпіталізації відмовився. Пізніше він впав у кому і помер. 

Петро Гаврилов / фото телеграм Mash 

Рідні Гаврилова зазначили, що причиною смерті, ймовірно, стало зараження крові. Вони вважають, що інфекцію могли занесли під час операції, тому готові судитися з клінікою. 

Адвокати ж Хайдарова коментують цей інцідент так: 

"Поки схоже, що це чергова спроба зіпсувати репутацію Тимура. Не дає він нікому спокою. Можливо, тому що так і не вдалося нікому розвести Хайдарова на гроші. Ні співакам, ні їхнім адвокатам, ні тим, хто приєднався до них зі зрозумілою метою".

Сам Хайдаров ситуацію поки не прокоментував. Лише на початку року він зазначав, що Росздравнадзор перевіряв його клініку і ніяких порушень не було виявлено. 

Що відомо про хірурга Тимура Хайдарова

Про російського 35-річного хірурга Тимура Хайдарова активно заговорили після "зліпленого пресу" Кіркорову.

Тимур Хайдаров / фото інстаграм росЗМІ

Згодом зірки РФ почали скаржитися на помилки лікаря. Зокрема, співачка Слава заявила, що нікому б не радила робити у нього груди. Підтримувала її і Любов Успенська. Тоді ж путініст Філіп Кіркоров став на захист лікаря та наголошував на його професійності. 

Нагадаємо, нещодавно актор з "Моєї прекрасної няні" раптово помер.

Вас також можуть зацікавити новини: