У Ембер Херд все погано / Пліткар

Команда юристів актриси Ембер Херд втратила декількох адвокатів, які представляли її інтереси в судовому процесі проти Джонні Деппа. Херд звинувачує Деппа в домашньому насильстві, Депп же подав на неї позов про наклеп.

Читайте такожУ мережу лютили фото зради Ембер Херд з Ілоном Маском

Як повідомляє Blast, з процесу вийшла авторитетний адвокат, співзасновник руху проти домагань і насильства Time's Up Роберта Каплан, а також ще кілька юристів. Представляти інтереси Херд буде адвокат Елейн Бредехофт.

Відео дня

Представник юридичної фірми Kaplan Hecker & Fink LL заявив журналістам, що причиною припинення співпраці стали «несподівані обставини сучасного світу», оскільки в умовах пандемії подорожі і логістика судового процесу стають все дорожчими. У зв'язку з цим справу вирішили передати місцевим адвокату у Вірджинії.

Однак адвокат Джонні Деппа Адам Валдман не впевнений, що це справжня причина виходу адвокатів зі справи. За його словами, рух #TimesUp роками підтримувало «брехню Ембер Херд», проте тепер все змінилося, адже одна із засновниць руху відхрестилася від процесу.

«Ми маємо намір з'ясувати, чому», - уклав він.

Нагадаємо, минулого року Джонні Депп подав у суд на свою екс-дружину Ембер Херд за наклеп і неправдиві свідчення, в яких нею стверджувалося, нібито Депп завдавав їй травм. Також він затребував виплату у розмірі п'ятдесяти мільйонів доларів.

У лютому В ЗМІ з'явилися аудіозаписи, зроблені під час "терапевтичної сесії", які свідчать про те, що Херд сама була не проти застосувати силу до свого зіркового чоловіка.

У березні в мережу злили фото, на яких Херд змінює Деппу з мільйонером Ілоном Маском.

Імідж актриси сильно постраждав. За чутками, через скандал її можуть виключити з акторського складу другої частини «Аквамена».