Мережа "вибухнула" негативними коментарями / фото УНІАН

Путініст Філіп Кіркоров ошелешив новою витівкою. Співак дав концерт і вийшов на сцену в напівголому вигляді, він явно бажав продемонструвати результати пластичних операцій.

Після поїздки в США Кіркоров повернувся до РФ і відправився у Воронеж. Там він вирішив дивувати публіку своїми дивними нарядами і безглуздими концертними номерами. У мережі вже з'явилося відео з концерту, на ньому Кіркоров влаштував "вакханалію". 

Так, для виступу путініст обрав свій вже улюблений наряд - обтислий комбінезон тілесного кольору з імітацією татуювань. Його він доповнював шортами і піджаком. Виконуючи пісню, яку Кіркоров записав з опальною MARUV, путініст сидів в інвалідному візку, стилізованому під трон. 

А після цього він приміряв величезний хрест і в напівголому вигляді влаштував дивні танці. Свій і без того провокаційний образ Кіркоров доповнив величезним червоним бантом на животі. 

Мережа "вибухнула" негативними коментарями. Під відео з Кіркоровим зібралося чимало обурень.

Що пишуть коментатори:

  • "Може його на примусове лікування відправити? Мені здається, це вже небезпечно"
  • "Від красеня нічого не залишилося, соромно повинно бути, нехай поступиться місцем справжнім талантам"
  • "Може його в психушку відправити? Не можна таких людей на сцену випускати"
  • "Філіп, не одягай більше колготки, тобі це не йде"
  • "Огидно, просто клоун з цирку, різнокольорова папуга, та й голос слабенький".

Нагадаємо, раніше відома російська співачка розкрила ганебні секрети Кіркорова. Виявилося, він може приховувати своє походження і свій справжній вік.

Вас також можуть зацікавити новини: