Кіркоров відчайдушно намагається копіювати свою колишню дружину Аллу Пугачову / фото УНІАН

Оперна співачка і екс-депутат Держдуми РФ Марія Максакова розкрила ганебні секрети путініста Філіпа Кіркорова. Співак, який захопився пластичними операціями, за чутками, бреше про свій вік.

"Взагалі подейкували, що він навіть не на шостому десятку знаходиться, а на сьомому. Він ще й прибрав якісь зайві цифри зі свого паспорта, вчасно зорієнтувавшись, коли цьому мало уваги приділяли", - розповіла Максакова в новому "аргументі".

Крім цього, Кіркоров відчайдушно намагається копіювати свою колишню дружину Аллу Пугачову. Путініст мріє вкрасти її сценічний образ. Саме тому він робить операції, змінюючи свою зовнішність.

"Стільки всього він намагався у неї вкрасти. І весь цей його сценічний образ, і все інше. Він скористався словами з однієї її пісні і ліквідував зайві роки. Років десяток з плечей геть", - згадала Максакова, цитуючи пісню Пугачової "Запросіть танцювати".

За словами співачки, Кіркорову не вдалося скопіювати талант Пугачової. Взагалі, він зобов'язаний своєю славою саме Примадонні, багато дізналися про нього тільки тоді, коли він одружився на артистці, зазначила Максакова. Крім цього, путініст бреше про своє походження.

"Він дуже багато бравував своїм болгарським, наприклад походженням. Хоча, презентована широкому загалу "Балканська версія", входила в дисонанс з тим, що знаходилося в архівах Вірменії. Ось це, свого роду, історичні документи, про які Філіп Бедросович не любить згадувати... При його достатку він міг, напевно, збільшувати і зменшувати все, що завгодно. Напевно, можна допустити, що є якісь особливості, які вимагають дійсно збільшення або зменшення", - пожартувала Максакова.

Путініст намагається всіх здивувати, але йому складно привертати до себе увагу епатажем. У Кіркорова занадто багато розбіжностей, зазначила співачка. Він "підспівує хору вбивць", підтримує Путіна, хоча раніше він відмовчувався і копіював Пугачову, яка проти Кремля і повномасштабної війни в Україні. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Кіркоров зробив нову пластичну операцію. Він уже показав результати і жахнув мережу своїм пупком.

Вас також можуть зацікавити новини: