Полякова відповіла на всі закиди / instagram.com/polyakovamusic

Українська співачка Оля Полякова, яка з початку повномасштабного російського вторгнення виступала на благодійних концертах і збирала гроші для допомоги ЗСУ, зіткнулася з хейтом на свою адресу.

Артистку зацькували в мережі за те, що вона нібито хвалиться розкішним життям під час війни. А причиною для хейту стали кадри з відпочинку Полякової.

"А вам не соромно показувати своє розкішне життя на тлі того, що відбувається в Україні? Як красиво і солодко ви живете. А навіщо це виставляти напоказ? Вас бачать мільйони українців, які сидять у підвалах і бояться бомбардувань. Як їм все це бачити?" - написала Поляковій одна з підписниць.

Відео дня

Співачка не промовчала. Вона різко відповіла жінці, яка написала їй це повідомлення.

"Я живу в Києві! Я і мої діти періодично спимо в підвалі! А ось ви сидите за кордоном і пишете мені х*рню. Сидить ось така людина за кордоном і соромить мене", - відповіла Полякова.

Полякова показала листування з передплатницею / instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, раніше з хейтом з такого ж приводу зіткнувся ведучий "Холостяка". Григорій Решетник кілька разів виїжджав за кордон, після чого його цькували в соцмережах. Останній раз його захейтили за щасливе відео з дружиною в Празі.

Вас також можуть зацікавити новини: