Також актриса знімалася в серіалі "Моя прекрасна няня" / скриншот - YouTube-канал Інформ TV

У Росії померла відома актриса, яка зіграла в серіалах "Москва сльозам не вірить" і "Татусеві дочки". Тетяна Жукова-Кіртбая зіграла понад 100 ролей і продовжувала свою кар'єру аж до своєї смерті.

Зірки "татових дочок" не стало 9 серпня, повідомили в прес-службі театру "Співдружність акторів Таганки", де російська актриса працювала в останні роки.

"З 1966 року Тетяна Іванівна була актрисою Театру на Таганці, а в 1992 прийшла працювати в театр "Співдружність акторів Таганки". На рахунку Тетяни Іванівни ролі в більш ніж сорока фільмах. Для колективу "Співдружності акторів Таганки" Тетяна Іванівна була справжньою берегинею професійних традицій і наставником для молодих колег", — вказується в повідомленні.

Відео дня

Тетяні Жуковій-Кірбая був 81 рік. Причини смерті актриси поки що не повідомляються.

У серіалі" Татусеві дочки" артистка зіграла роль пенсіонерки Жихарєвої, яка жила по сусідству з сім'єю Васнецових. А в "Москва сльозам не вірить" актриса постала в образі працівниці хімчистки. Тетяна Жукова-Кіртбая запам'яталася багатьом як виконавиця ролей літніх жінок з непростим характером. У такому амплуа вона також постала в серіалі "Моя прекрасна няня".

Також вас можуть зацікавити новини: