Людмила Балан / фото instagram.com/ludmilabalan

Мама відомого молдавського артиста Дана Балана, 63-річна Людмила Балан поділилася новим фото з підписниками. У коментарях до знімка її назвали свекрухою співачки Тіни Кароль.

Фото Людмила Балан опублікувала у своєму Instagram.

"Доброта – це насіння, посіяне в житті інших, яке проросте у вашому житті", – як завжди філософськи підписала вона знімок.

"Пощастило ж Дану з мамою, а Тіні зі свекрухою. Така красива", "Пощастило Тінці з такою свекрухою", "Ви найкраща, привіт від усієї ДанТіни", – масово відреагували користувачі в коментарях.

Читайте також"Мамина гордість": Тіна Кароль розчулила знімком з єдиним сином ВеніаміномКрім того, під фото залишили безліч інших компліментів: "Мила і гарна", "Мила мама", "Які правильні слова", "Шалено красива", "Красуня".

Раніше Людмила Балан показала фото з весілля та зворушила фанатів Тіни Кароль, а також захопила шанувальників новим милим знімком й мудрою порадою до нього.

Тіна Кароль та Дан Балан

У дев'ятому і 10-му сезонах шоу "Голос країни" на "1+1" Дан Балан займав крісло судді. Глядачі шоу припускали, що у нього роман з колегою по шоу Тіною Кароль.

У мережі навіть створили фан-сторінку пари під назвою "Дантіна".

У травні 2021 року продюсер шоу "Голос країни" на "1+1" Володимир Завадюк заявив, що романтичні стосунки між Кароль та Баланом були придумані ним заради рейтингу.

Вас також можуть зацікавити новини