Людмила Балан / фото instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila

Мама відомого молдавського артиста Дана Балана, 63-річна Людмила Балан опублікувала нове яскраве фото та спровокувала нові чутки про весілля сина зі співачкою Тіною Кароль.

Знімком вона поділилася у своєму Instagram.

"Час, витрачений на задоволення, насправді не витрачено даремно", – підписала вона фото.

На знімку Людмила Балан позує в короткій білій сукні, яка підкреслює її фігуру.

Людмила Балан / фото instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila

Читайте також"Свобода": Євгенія Власова зраділа вильоту з шоу "Танці з зірками""Дан і Тіна щасливі разом. Злі язики нічого не можуть з ними вдіяти", "Яка гарна свекруха у Тіни! Данчику пощастило і з дружиною, і з мамою! Які ви всі красиві, диво! Швидше б побачити ваші фотографії з весілля діток! Впевнена, Ви там шикарна!", "Ви дуже мудра та позитивна!", "Яка гарна та мила", – відреагували користувачі в коментарях.

Раніше Людмила Балан показала фото з весілля та зворушила фанатів Тіни Кароль, а також захопила шанувальників новим милим знімком та мудрою порадою до нього.

Тіна Кароль та Дан Балан

У дев'ятому та 10-му сезонах шоу "Голос країни" на "1+1" Дан Балан займав крісло судді. Глядачі шоу припускали, що у нього роман з колегою по шоу Тіною Кароль.

У мережі навіть створили фан-сторінку пари під назвою "ДанТіна".

У травні 2021 року продюсер шоу "Голос країни" на "1+1" Володимир Завадюк заявив, що романтичні стосунки між Кароль та Баланом були придумані ним заради рейтингу.

Вас також можуть зацікавити новини