Кадр з фільму "Серцеїдки" / kinopoisk.ru

Американська актриса Дженніфер Лав Хьюїт здобула популярність завдяки зйомкам в серіалі "Та, що говорить з примарами". Вона зіграла головну роль Мелінди Гордон і навіть виграла дві премії "Сатурн".

Її кар'єра стрімко розвивалася, її запрошували на різні ролі, в тому числі і в серіалі "Нас п'ятеро", фільмах "Я знаю, що ви зробили минулого літа" і "Серцеїдки". Також у неї були прекрасні вокальні дані, тому вона успішно записувала і музичні альбоми.

Кадр з фільму "серцеїдки" / kinopoisk.ru

Дженніфер була однією з найкрасивіших і найпопулярніших актрис "нульових". Вона завжди стежила за своїм зовнішнім виглядом, правильно харчувалася і навіть мотивувала своїх шанувальників вести здоровий спосіб життя.

Відео дня

Однак після вагітності все змінилося. У 2013 році вона народила чоловікові, акторові Брайану Хеллісейему дочку, через два роки у них народився син, а в 2021 році у них в родині знову відбулося поповнення - на світ з'явився молодший син.

Актриса народила трьох дітей / instagram.com/jenniferlovehewitt

Дженніфер втратила свою красу і сильно погладшала. Але їй все ж вдалося прийняти своє нове тіло і вона продовжила зніматися в кіно. Ось тільки на роль красунь її вже не беруть.

Такий вигляд має Дженніфер зараз / instagram.com/jenniferlovehewitt

Нагадаємо, Настя Каменських набрала зайву вагу.

Вас також можуть зацікавити новини: