Інстасамка підтримує війну в Україні / instagram.com/instasamka

Російська співачка Інстасамка, справжнє ім'я якої Дарина Зотєєва, розповіла, що передала армії окупантів майже мільйон рублів (майже 300 тисяч гривень).

При цьому Інстасамка залишається в топі серед українських слухачів. Зокрема, її пісня "За деньги да" стала дуже популярною серед молоді. Наприклад, вона потрапила в "Топ-50 Україна" на Spotify, друге місце вона посіла на YouTube Music і потрапила в п'ятірку лідерів на Apple Music.

"Гонорар від пісні "За деньги да" я перевела на "СВО" (так в Росії називають повномасштабне вторгнення, - УНІАН). Я не знаю, куди підуть ці кошти, чи дійдуть до адресата – гумдопомогу, бронежилети або як там це називається. Але там воює багато моїх ровесників, за яких сильно переживаю, чого не можу показати у своїй творчості. Але це поки", - цитують Інстасамку в Telegram-каналі "Імперія дуже зла".

Відео дня

Хто така Інстасамка

Дарина Зотєєва - російська реп-виконавиця, раніше інстаблогер. У 2019 році стала широко відома після скандалу, пов'язаного з фільмом "Вона вам не Інстасамка", в якому було розказано про множинні випадки обману аудиторії з її боку.

5 вересня 2021 року Інстасамка дала концерт у Києві. Пізніше українці захейтили її за непристойну поведінку. Дівчина попросила охорону вивести із зали хлопця, який зовні їй не сподобався.

Вас також можуть зацікавити новини: