Співачка М'ята / фото instagram.com/myataua

Українська співачка М'ята (справжнє ім'я – Юлія Загорська) розповіла про пережите домашнє насильство в минулому, а також розкрила нові подробиці хвороби старшого сина.

У програмі "ЖВЛ", запис якої опубліковано у YouTube, співачка поділилася, що довго боялася стосунків, а тому цілий рік ігнорувала знаки уваги свого майбутнього чоловіка.

"Дуже боялася стосунків. Тому що приклад моїх батьків – матері і батька – не дуже гарний. Те, що зараз називається домашнім насильством у сім'ї, на жаль, я це все пережила. Важко говорити про це, насправді", – зазначила вона, не стримуючи сльози.

Також Юлія розповіла про хворобу сина, який пережив два інсульти:

Читайте такожДжамала з чоловіком полетіли в романтичну подорож до Італії (фото)"Все добре було до тих пір, поки не зробили перше щеплення. Як виявилося, Юрі взагалі не можна було робити щеплення. У нього було два інсульти. Йому вже 13. У 10 років він тільки почав тримати ручку, тому що рука у нього не працювала. Ми лікуємося по сьогоднішній день. Він розмовляє вже. Зараз я можу сказати, що я – мама, яка цього року зробила документи інвалідності своїй дитині".

Раніше повідомлялося, що М'ята зробила кілька відвертих зізнань про проблеми зі здоров'ям у минулому.

Вас також можуть зацікавити новини