Віталій Козловський / фото УНІАН, Вальдемар Горлушко

Український співак Віталій Козловський відверто розповів, чи оговтався він після втрати батька. Він зізнався, як пережив трагедію і що його засмучує найбільше.

Виконавець поділився особистим ексклюзивно для проекту "ЖВЛ" на 1+1, повідомляє прес-служба каналу.

Нагадаємо, у кінці літа 2021 співак Віталій Козловський поділився з шанувальниками трагічною новиною – на 75-му році життя не стало тата Віталія Сергійовича.

Відео дня

"Найбільша моя досада, що тато ніколи не скаржився на здоров'я. Більш того, він приховував завжди свій стан, і це стало головною причиною того, чому він вже не з нами", – розповів співак.

Читайте такожУкраїнський співак зворушливо розповів про покійного батька: "був моїм найкращим другом"У відвертому інтерв'ю артист також повідав, як змінилися його стосунки з мамою, яка вже багато років живе в Італії, згадав скандал з Ігорем Кондратюком та зізнався, чи готовий до батьківства.

"Про це потрібно не говорити. Це потрібно робити. У мене так довго були якісь страхи. Як це, маленька дитина, коли з'явиться, він займе весь мій час. Клянуся, сьогодні я вже думаю зовсім інше. Як казав мій тато – давай, давай, не бійся. Я розумію, що я про це шкодувати не буду", – прокоментував Козловський.

Прем'єра нового сезону проекту "ЖВЛ" на телеканалі 1+1 відбудеться о 09:25 7 лютого.

У шостому сезоні "ЖВЛ" з'явиться новий цикл історій "Династія", відомі українські родини, в яких кілька поколінь творять історію у своїй професії.

Вас також можуть зацікавити новини: