Фото фейсбук Олени Гребенюк

Відома українська оперна співачка Олена Гребенюк відверто зізналася про зміни в особистому житті. 

Вона розповіла, що вже довгий час має кохану людину на ім'я Ярослав, який молодший за неї. 

"У мене є кохана людина. Ми познайомилися на Великдень так склалося. Наш спільний друг нас познайомив. Я запропонувала поїхати посвятити паску. Він погодився і потім вже наступного дня ми вирішили зустрітися. Ми жили в одному домі багато років, але ми не бачилися. Він автодорожник і з категорії чоловіків, які можуть все. Зараз ми живемо 8 місяців окремо від доньки. Єлизавета не захотіла з нами жити, тому вона живе з бабусею", - сказала Олена в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці".

Олена з донькою / фото фейсбук Олени Гребенюк

А потім співачка додала, що вже отримала пропозицію від коханого і зараз вона перебуває в статусі нареченої. Проте весілля на час війни закохані поки робити не планують. 

"Мені вже освідчилися, але ми вирішили відкласти, бо зараз недоречно. Але пропозицію прийняла. Ми хотіли ці стосунки якось оформити. Я офіційно наречена. Я вже одного разу мріяла про весілля в своєму житті й більше не хочу. Все складеться так, як складеться", - сказала Олена. 

До слова, коханий чоловік Гребенюк вже встиг знайти спільну мову з її мамою. За словами співачки, вони мають гарне почуття гумору, тому часто розповідають анекдоти одне одному. 

Нагадаємо, нещодавно блогер розповів, що співачка Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший.

Вас також можуть зацікавити новини: