Тарас Цимбалюк / instagram.com/taras.tsymbaliuk

Український актор Тарас Цимбалюк, який зіграв в таких популярних серіалах як "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" та інших, розповів, як знімався в кліпі російської групи "Ленінград".

Незважаючи на те, що це було ще задовго до повномасштабного вторгнення РФ в Україну, вже тоді його батько гнівно відреагував на проект, в якому брав участь Тарас.

"Коли я почав активно зніматися в серіалах, тато говорив: "Дивись, я розумію, ти зараз знімаєшся в російських серіалах, немає українських, ти хочеш бути актором – це все ясно. Але, чувак, кліп "Ленінград", ну камон, це ж просто пи*дець", - згадав Цимбалюк в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Відео дня

Він додав, що намагався пояснити батькові своє рішення, проте зараз розуміє, що не потрібно було цього робити. Тарас шкодує про те, що працював на російському ринку.

Особливо це усвідомлення прийшло до нього після того, як він дізнався позицію фронтмена групи Сергія Шнурова щодо анексії Криму та окупації Донбасу. Фронтмен "Ленінграда" завжди підтримував злочинний режим Кремля.

"Я йому (батькові, - УНІАН) почав пояснювати якісь такі тези, зараз розумію, що вони абсолютно д*більні. Я говорив йому, що більш якісного матеріалу я взагалі не бачив тут в Києві, ніколи таких знімальних днів не було: Hilton, 400 чоловік масовки, 30 гримерів, костюмерів, дуже круте світло, яке використовувалося тут у нас кілька разів, тому що ніхто собі не може дозволити це оплатити. Вся знімальна команда - українська. Графік людський, тобто ми знімаємо без будь–якої напруги", - пояснив Цимбалюк.

Нагадаємо, раніше актор Цимбалюк "проїхався" по чоловіках-втікачах.

Вас також можуть зацікавити новини: