Алла Пугачова / фото instagram.com/alla_orfey

У мережі сплив раніше невідомий випадок, який свого часу нібито допоміг розкритися російській співачці Аллі Пугачовій. Про нього розповів театральний режисер, педагог з акторської майстерності та сценічного руху ігор Афончиков, пишуть росЗМІ.

"Алла Борисівна Пугачова, яку зробив її чоловік Стефанович, розповіла мені свій цікавий випадок. Вона була досить середньою і ніякої співачкою. У неї були задатки, але ніяк не могли розкритися", - заявив він.

За його словами, одного разу вона вийшла на сцену співати "Арлекіно" у нових туфлях на 12-сантиметровому каблуці, які коштували тоді дуже дорого - 120 рублів.

Відео дня

"Це дуже дорого, вся зарплата. Під час виступу її каблук застряг у щілині, і протягом усієї пісні вона намагалася дістати цей каблук. Їй було дуже шкода туфлі, але за підсумком вона вирвала каблук руками, а люди аплодували стоячи і кричали ще двадцять хвилин, щоб вона вийшла на біс! Чому? Тому що збігся її трагізм з туфлями з виконанням пісні. Люди відчули емоції і почуття Пугачової", - вирішив режисер.

На його думку, саме після цього Пугачова зрозуміла, чого хочуть люди, коли вона на сцені:

"Їй цей випадок допоміг розкритися і стати тією артисткою, якою вона зараз є".

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як п'яний Максим Галкін публічно розніс колишнього чоловіка Пугачової.

Вас також можуть зацікавити новини: