Пугачова з чоловіком і дітьми живе в Ізраїлі / фото instagram.com/maxgalkinru

Відома співачка Алла Пугачова після переїзду в Ізраїль через розв'язану Росією повномасштабну війну стала набагато частіше з'являтися в соцмережах. Цього разу Примадонна показалася з родичкою чоловіка Максима Галкіна.

Так, племінниця гумориста Аліна Галкіна опублікувала на своїй сторінці в соцмережі фото з Аллою Борисівною. Дівчина на цьому знімку постала в білому "луці", а ось "жінка, яка співає" віддала перевагу яскравому вбранню.

У кадрі Пугачова показалася в білій сорочці, міді-спідниці під пояс і в жовтий принт. Доповнила вона образ жовтою кофтою і срібними туфлями. Зачіска знаменитості помітно її молодить: це подовжене каре з прямим чубчиком.

Відео дня
Пугачова з племінницею Галкіна / фото Аліни Галкіної

Алла Пугачова - чим відома співачка

Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, її дискографія налічує 19 студійних альбомів. 

У 2010 році Примадонна припинила гастрольну діяльність, але після цього все одно ще виступала на сцені. Найвідоміші її хіти - "Арлекино", "Миллион алых роз", "Опять метель", "Мой друг".

Її чоловік - Максим Галкін. Має двох доньок, сина та трьох онуків.

Після початку повномасштабної війни РФ проти України вона разом з чоловіком виступила проти кремлівського режиму, через це їх хейтять у Росії. Пара переїхала жити в Ізраїль, у Примадонни навіть є ізраїльський паспорт.

Вас також можуть зацікавити новини: