Сосєдов влаштував скандал у Вітебську / скріншот YouTube

Російський шоумен Сергій Сосєдов, який прославився завдяки участі в українському вокальному шоу "Х-фактор", влаштував скандал в готелі у Вітебську. 

Сосєдов і так відомий своїми витівками, а зараз і зовсім підтвердив свою неврівноваженість. Нервовий шоумен спустився зі свого номера на ресепшен і почав кричати на персонал.

"Я постійно чую: "Бах, бах, бах". Поясніть, хто це робить? Тому що це шкідництво просто! Я не можу заснути", - визвірився шоумен.

Один з відвідувачів готелю спробував заспокоїти Сосєдова, проте той, здається, не збирався зупинятися.

"Сергій Сосєдов влаштував бучу в одному з готелів Вітебська. Пух і пір'я полетіли, пух і пір'я", - пишуть росЗМІ з відсиланням на інтерв'ю шоумена Олені Жигаловій, коли він говорив, що є нескандальною людиною, але якщо його хтось зачепить, то пух і пір'я полетять від усіх.

Скандальні витівки Сергія Сосєдова

Сергій Сосєдов прославився після того, як став суддею шоу "Х-фактор" в Україні. Він багато років був наставником артистів-початківців. Однак після повномасштабного російського вторгнення він підтримав країну-агресора. Крім того, він різко негативно висловлювався про артистів, які залишили Росію через війну.

Наприклад, він вважає, що Пугачова, яка засудила війну, занадто багато про себе уявила. За його словами, в "величі" Примадонни винні журналісти і оточення, які вихваляли співачку.

Вас також можуть зацікавити новини: