Сосєдов накинувся на Пугачову / фото instagram.com/alla_orfey

Російський музичний критик Сергій Сосєдов накинувся на співачку Аллу Пугачову. Він заявив, що артистка занадто багато про себе уявила.

"Людина законсервувалася і, мабуть, так увірувала у свою велич. Так забронзовіла, що втратив орієнтацію в просторі. Вона забула, хто вона, де вона, серед кого вона. Їй здалося, що вона Богоматір, напевно", - заявив скандальний Сосєдов в ефірі програми "Скажи не мовчи" на російському телебаченні.

За його словами, в "величі" Примадонни винні журналісти та оточення, які вихваляли співачку.

"Вона спочатку в це грала, а потім просто повірила, що вона велика, що вона Господь Бог, що їй все дозволено, що їй все повинні, по життю їй повинні всі – їй не доплачували за концерти, хоча у неї були одні з найвищих гонорарів. Вона мабуть хотіла бути як Мадонна або Елтон Джон, але тоді переїжджай в Америку. Ким би ти стала в Америці?" - уїдливо підсумував музичний критик.

Опальна Пугачова - що відомо

Сергій Сосєдов роками співав хвалебні оди Примадонні. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Алла Пугачова стала на бік українців, а значить пішла проти офіційної влади РФ, через що артистка та її чоловік Максим Галкін стали персонами нон грата на батьківщині.

Зіркове подружжя виїхало з Росії разом з дітьми. Вони живуть в Ізраїлі, де артистка отримала паспорт. Після цього в РФ почалася нова хвиля хейту на адресу зірки.

Ставлення до Примадонни змінилося й у Сосєдова. Музичний критик різко змінив риторику щодо зірки. 

Вас також можуть зацікавити новини: